Kiperä tilanne US Openissa – Chris Eubanks joutui pakenemaan vessaan kesken pisteen

Chris Eubanks

Tenniksen US Openissa nähtiin harvinaislaatuinen tilanne, kun Chris Eubanks pinkoi kentältä vessaan kesken pisteen.

Tenniksen US Openin toisella kierroksella jouduttiin erikoisen tilanteen äärelle, kun Christopher Eubanksin vatsatauti äityi pahaksi kesken pelin.

Eubanks joutui ottelun kuluessa jo aiemmin turvautumaan lääkintätaukoon pahoinvoinnin takia, mutta neljännessä erässä alkoi toden teolla tapahtua. Pelin ollessa 5–5-tilanteessa Eubanks joutui neuvottelemaan ottelun jatkosta tuomarin kanssa. Hän oli erissä selkä seinää vasten 1–2-tappiolla.

– Jos otan rangaistuksen tämän pelin jokaisesta pallosta ja vessatauosta, kuinka paljon minulla on aikaa? Eubanks kysyi tuomarilta.

Tuomari totesi, että Eubanks joutuisi luovuttamaan pelin, mutta erän voittoa se ei hänelle maksaisi. Eubanks palasi tämän jälkeen oman päätyviivansa taakse ottamaan vastaan Benjamin Bonzin syöttöä.

Kaksi ässäsyöttöä myöhemmin Eubanksille tuli äkkilähtö. Hän kipitti kesken pisteen Bonzin lyömän palautuksen ohi ja poistui kentältä. Eubanksin olo oli sen verran paha, että hän joutui siis juoksemaan vessaan ennen kuin olisi liian myöhäistä.

Maailmanlistalla sijalla 30 oleva Eubanks palasi hetken kuluttua ja onnistui jopa pitämään oman syöttönsä. Neljäs erä meni katkaisupeliin, jossa sijoittamaton Bonzi oli kuitenkin parempi pistein 9–7 ja vei näin koko ottelun nimiinsä erin 6–7, 6–2, 2–6, 6–7.

Chris Eubanks voi sen verran huonosti, että joutui ottamaan hatkat kesken pisteen:

Katso myös: Häikäisevä suoritus US Openissa – Francisco Cerundolo löi läpilyönnin jalkojensa välistä