CHL: Yunost Minsk – Pelicans näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

CHL: Yunost Minsk – Pelicans näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Pelicans matkaa CHL:n alkulohkon viimeiseen otteluunsa Valko-Venäjälle. Yunost Minsk – Pelicans on nähtävissä ilmaisen live streamin välityksellä!

Yunost Minsk – Pelicans – ilmainen CHL live stream:

Pelicansilla oli kaikki avaimet jatkopaikan suhteen omissa käsissä viime viikolla, kun se isännöi Yunostia Lahdessa. Niin vain kuitenkin kävi, että valkovenäläisjoukkue tuli ja haki tärkeät sarjapisteet 4-2-voitolla.

Tämä pudotti Pelicansin lohkon viimeiseksi ja auttamatta ulos jatkopeleistä, sillä vaikka tiistaina tulisikin voitto, on Trinec samoissa pisteissä – ja tshekkijoukkue etenee jatkoon keskinäisten otteluiden perusteella.

Yunostilla panosta kuitenkin riittää, sillä se voi edetä jatkoon, mikäli saa Pelicansilta yhdenkin pisteen. Tämä kuitenkin vaatisi sen, että Trinec jää pisteittä Lausannea vastaan pelattavassa ottelussa, joka pelataan tiistaina kello 20:45 alkaen.

Kaikki lohkot ja täydellisen otteluohjelman löydät CHL-sivultamme.

Yunost Minskin ja Pelicansin välinen matsi käynnistyy tiistaina 15.10. klo 19:00. Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:stä.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Alta näet joukkueiden viikon takaisen ottelun parhaat hetket.

Huom! Myös Kärpät-Skellefteå sekä Rungsted-HPK näkyvät maksuttoman live streamin välityksellä.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut