CHL-vihjeet: Pudotuspelit käynnistyvät vähämaalisesti

CHL-vihjeet: Pudotuspelit käynnistyvät vähämaalisesti

CHL-vihjeet tulevat pudotuspelien avauskierroksella, jossa tuskin tullaan näkemään maalijuhlia. Näillä neljällä kohteella kohti illan hulinoita.

CHL-vihjeet:

Kometa Brno – Tappara

Tapparan kovuus on varmasti kaikkien tiedossa, mutta tshekkiläiset joukkueet ovat osoittaneet viime vuosina, että laatua todellakin löytyy. Tappara ei tule pääsemään helpolla, vaan edessä on todella kova vääntö. Tapparan verkkoon ei montaa maalia tulla tekemään, mutta tuskin Brno nyt murskatappiota kärsiin. Vähämaalinen tasapeli saattaa olla melko todennäköinen lopputulos. Alle 5,5 maalia lapulle.

Malmö – Bern

Sveitsin suurseura Bern aloittaa pudotuspelit Ruotsista, jossa vastaan asettuu Malmö. Tässä vastakkain on kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, sillä Bernille on tehty NLA-liigassa vähiten maaleja ja myös Malmö on yksi SHL:n vähiten maaleja päästäneistä joukkueista. Painetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Zürich – Kärpät

Kärpät on ollut hurjassa iskussa Liigassa, joten joukkueella on itseluottamus tapissa, kun edessä on ensimmäinen osaottelu Sveitsissä. Molemmat joukkueet ovat oman sarjansa viimeisenä, kun katsotaan ottelussa syntyneiden maalien lukumäärää. Zürichin peleissä nähdään keskimäärin 4,5 maalia, kun taas Kärppien vastaava lukema on 4,1 maalia. Ensimmäinen osaottelu on varmasti vielä tunnustelua, joten lähdetään underilla liikenteeseen.

Lugano – Frölunda

Myös neljänteen peliin laitetaan lapulle underia, sillä ensimmäiset osaottelut niitä varmasti tulee tarjoilemaan. Vaikka toinen joukkue olisi lopussa tappiolla, niin veskaria ei oteta pois, koska ratkaisut nähdään vasta toisessa osaottelussa. Luganon ja Frölundan kohtaamisessa nähdään kahden laadukkaan joukkueen yhteenotto. Tila ja aika tulee olemaan vähissä, joten myös maalipaikkoja ei ole helppoa luoda. Lähdetään tähänkin matsiin samalla kaavalla.

Kaikki CHL-ottelut näet ilmaiseksi NordicBetin LiveStream-palvelusta! Lue lisää!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pelivihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut