CHL-vihjeet: München – Tappara | 4.1. klo 21:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

CHL-vihjeet tulevat tiistaina pelattavaan välierään, jossa Tappara hakee hyviä asetelmia Tampereella pelattavaan toiseen osaotteluun.

München – Tappara

Jääkiekon Mestarien liigassa on mukana enää neljä joukkuetta, joten seuraavaksi taistellaan finaalipaikoista. Suomesta mukana on enää yksi joukkue, joten Tappara kantaa sinivalkoista menestystä harteillaan. Tapparan välierävastustaja tulee Saksasta. München tiputti viime kierroksella Lukon, mutta tämän jälkeen joukkueella on ollut vaikeaa. München onkin hävinnyt viisi ottelua putkeen, kun taas Tappara saapuu Saksaan seitsemän ottelun voittoputkessa.

Tapparalla onkin loistavat mahdollisuudet hakea voitto vieraista, sillä kirvesrintojen vire on mainio ja peli on loistavasti kasassa.

Markkinoilla on tarjolla myös loistavia kertoimia Tapparan voitosta, sillä esimerkiksi Coolbetilla vierasvoitosta annetaan kertoimeksi 2.45.