CHL-vihjeet: JYP ja HIFK eivät juhli tänään

CHL-vihjeet: JYP ja HIFK eivät juhli tänään

CHL:ssä pelataan tänään jälleen iso liuta otteluita. Suomalaisittain tuore CHL-kausi ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, eikä tänäänkään ole odotettavissa helppoja pisteitä. Lue päivän CHL-vihjeet alta.

Skellefteå – HIFK

HIFK matkaa tänään Ruotsiin, jossa vastaan asettuu kestomenestyjä Skellefteå. HIFKin alkukausi on ollut vaihderikas, sillä voittoja ja tappioita on tullut tasatahtiin. Viime pelissä helsinkiliäiset onnistuivat ensimmäistä kertaa myös pitämään oman päänsä puhtaana, kun KalPa kaatui vieraiss numeroin 4-0.

Skellefteå puolestaan on pelannut koko CHL-kauden väkevästi ja joukkue onkin jo ansainnut jatkopaikkansa pudotuspeleissä. HIFKin mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat melko ohuet, mutta mahdolliset. Joukkueen tulee saada enemmän pisteitä kuin italialainen Bolzano, joka kohtaa heikon puolalalaisjoukkue Tychyn.

Katso Skellefteå – HIFK ilmaiseksi Live Stream -palvelun kautta!

JYP – Lugano

Jyväskylässä taistellaan täysillä jatkopaikasta, sillä päivän joukkueet ovat tasapisteissä ennen illan ottelua. Lugano otti viime kierroksella JYPistä tärkeän voiton kotikentällään, joten vierailla on tänään pienoinen etulyöntiasema.

JYP ei ole toistaiseksi vakuuttanut Liigassa ja joukkue löytyykin sarjataulukon häntäpäästä. Vanhoista staroista koostuva hurrikaanilauma ei ole vielä saanut parastaan irti. Lugano puolestaan on hyvässä lennossa ja näyttääkin vahvasti siltä, että viime kauden finaalipaikka ei ollut pelkkää sattumaa. Lugano taistelee myös tänä vuonna NLA:n kärkisijoista.

Katso JYP – Lugano ilmaiseksi Live Stream -palvelun kautta!

CHL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut