CHL: Rungsted-HPK näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

CHL: Rungsted-HPK näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Tiistai-iltana pelataan alkulohkojen viimeisiä otteluita jääkiekon Mestarien liigassa. Tässä live stream Rungsted-HPK-otteluun!

Rungsted-HPK – ilmainen CHL live stream:

Rungstedin ja HPK:n välinen ottelu on täysin merkityksetön, joten kaukalossa nähdään varmasti lennokasta ja iloista hyökkäyspelaamista, kun pisteistä ei tarvitse liikaa murehtia.

Joukkueet kohtasivat viime viikolla Hämeenlinnassa ja tuolloin isännät nappasivat 2-0-voiton. Rungsted saakin nopeasti revanssin ja voisi kuvitella, että tanskalaiset haluavat tosissaan voittaa, sillä joukkueen pistetili on edelleen avaamatta.

HPK:n kokoonpanossa nähdään varmasti rotaatiota, jotta parhaat pelaajat ovat pelikunnossa Liigassa, johon Kerhon katseet on käännetty. Näin ollen kokoonpanossa nähdään varmasti useampia uusia tuttavuuksia ja lupauksia, joita kannattaa ottaa seurantaan.

Kaikki lohkot ja täydellisen otteluohjelman löydät CHL-sivultamme.

Rungstedin ja HPK:n välinen matsi käynnistyy tiistaina 15.10. klo 20:30. Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:stä.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Alta näet joukkueiden viikon takaisen ottelun parhaat hetket.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut