CHL-pelit ilmaiseksi – tässä live stream jokaiseen otteluun

CHL live stream Tappara-Djurgården Tappara - Kometa Brno CHL Live Stream Kometa Brno - Tappara - Pallomeri.net

CHL näkyy myös tulevalla kaudella ilmaiseksi. Avaa siis live stream ja nauti Euroopan huippujoukkueiden otteista koko kauden ajan.

Jääkiekon Mestarien liigassa päästiin nauttimaan viime kaudella ensimmäistä kertaa suomalaisvoittajasta, kun Jyväskylän JYP nappasi arvokkaan mestaruuden nimiinsä. Suomesta on tällä kaudella mukana viisi joukkuetta, sillä turnauksessa pelaavat JYPin lisäksi HIFK, Tappara, Kärpät ja TPS. Suomalaisjoukkueiden lohkot löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Turnaus pyörähtää käyntiin elokuun lopussa ensimmäisillä lohkopeleillä. Alkulohkojen viimeiset ottelut ovat ohjelmassa 17. lokakuuta, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit, joihin pääsee 16 parasta joukkuetta.

Mainos alkaa:

Otteluohjelmaan ja pelipäiviin pääset tutustamaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

CHL 2018-2019 – tästä live stream auki:

Jääkiekon Mestarien liiga näkyy tuttuun tapaan jälleen ensi kaudella Unibet-TV:n kautta. Pääsetkin seuraamaan kaikkien suomalaisjoukkueiden otteita täysin ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Tarjolla on valtava kattaus CHL:ää, sillä kaikki ottelut kuuluvat tarjontaan. Kaiken lisäksi Unibet-TV:stä löydät paljon myös muita lajeja sekä sarjoja, joten sinun ei tarvitse tyytyä ainoastaan CHL:ään.

Mitään kummallisia kommervenkkejä et suorien lähetysten katseluun tarvitse. Tarvitset kuitenkin Adoben Flashin asennettuna koneeseesi – ja aktiivinen pelitili on tietenkin toinen asia, minkä tarvitset.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ!

Tässä vuoden 2018 CHL-finaalin JYP-Växjö parhaat palat:

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!