CHL-ennakko – lohko E: Tappara saa vieraita Ruotsista, Norjasta ja Tshekistä

CHL-ennakko – lohko E: Tappara saa vieraita Ruotsista, Norjasta ja Tshekistä

Champions Hockey League pyörähtää kauden 2018-2019 osalta käyntiin elokuun lopulla. Tässä tekstissä otetaan kurkistus E-lohkoon, jossa löytyy muiden muassa Tappara. 

Sivun alalaidassa myös linkki live streamiin, josta pääset nautiskelemaan CHL:ää täysin siemauksin!

Mutta otetaanpa käsittelyyn E-alkulohko, johon siis suomalaisväriä tuo Tappara.

Lohko E:

Tappara

Djurgården (Ruotsi)

Trinec (Tshekki)

Storhamar (Norja)

Djurgården

Tamperelaisjoukkue tuskin sen enempää esittelyitä tarvitsee, mutta käydään lohkon muut joukkueet läpi lyhykäisyydessään.

Djurgården

Tukholmasta ponnistava Djurgården on todellinen ruotsalaisuuden perikuva, sillä ulkomaalaisia ei seuran rosteriin ole täksi kaudeksi kelpuutettu yhden yhtä. Hyökkäysvoimaa joukkueeseen tuo muun muassa maajoukkueen vakiokalustoon jo vuosien ajan kuulunut Dick Axelsson, joka siirtyi Tukholmaan täksi kaudeksi Färjestadista, jonka riveissä hän paukutti tehoja lähes piste per peli -tahtiin

Axelssonin kaltaisilla miehillä on täytettävänään viime kauden parhaan pistemiehen Patrik Lundhin saappaat, sillä erinomainen sesonki toi 30-vuotiaalle hyökkääjälle sopimuksen KHL-seura Kunlun Red Stariin.

Djurgården sijoittui viime kaudella SHL:n runkosarjassa hienosti toiseksi, mutta pudotuspeleissä tie katkesi välierissä Skellefteån käsittelyssä voitoin 2-4.

Trinec

”Taitava tshekkijoukkue” taitaa olla jo melko kulunut sanonta, mutta eiköhän se kuvaus Trinecin joukkueeseenkin sovi.

Trinecin ehdoton syömähammas on KHL-jäilläkin aikanaan nähty Martin Ruzicka, joka paukutti viime kaudella Tshekin Extraligassa 49 otteluun peräti 54 tehopistettä (29+25), mikä oli lähes 20 pistettä paremmin kuin toiseksi tehokkaimmalla pelaajalla. Mies nähtiin myös Tshekin joukkueessa Pyeongchangin olympialaissa tehoin 1+1.

Kysymysmerkki vain on, kuka nousee Ruzickan rinnalle auttamaan joukkuetta CHL:n jatkopeleihin,. Yksi mahdollinen mies on Jiri Polansky, joka nakutti viime kauden CHL:ssä 12 otteluun 11 tehopistettä, mutta Extraligassa hän ylsikin sitten koko runkosarjassa vain hieman tätä parempiin teholukemiin.

Trinecin kohtalona Tshekin liigassa viime kaudella oli olla finaalisarjan häviävä osapuoli, kun Kometa Brno vei mestaruuden nimiinsä voitoin 4-1.

Storhamar

Viime kauden Norjan liigan mestaria pidetään ennakolta varmasti heikoimpana nippuna E-lohkossa, johtuen pitkälti siitä faktasta, ettei Norjan liigan yleinen taso päätä huimaa.

Storhamar on kuitenkin täynnä laadukkaita pelaajia niin Norjasta, Ruotsista, Kanadasta kuin Suomestakin. Suomalaisväriä joukkueeseen tuo Vaasan Sportin kasvatti Niklas Fogström, joka on kiekkoillut viimeisen vuosikymmenen lähinnä Ruotsin SHL:ssä, mutta täksi kaudeksi 36-vuotias hyökkääjä päätti siirtyä Norjaan.

Lisäksi Storhamarin ryhmästä löytyy myös sellaisia tuttuja pelimiehiä kuin esimerkiksi Patrick Thoresen.

Viime kauden paras pistemies oli Joakim Jensen, joka viimeisteli Norjan liigassa 40 otteluun tehot 21+26=47.

Olisiko Storhamarista jopa E-lohkon yllättäjäksi?

Se on varmaa, että Tappara saa olla tarkkana – tulee vastaan sitten kuka tahansa.

CHL-kausi ilmaiseksi – tässä live stream otteluihin:

Moni asia voi muuttua maailmassa, mutta suomalaisten intohimo ja rakkaus jääkiekkoon pysyy. Eurooppalaiseen kiekkoon on tuonut runsaasti uutta puhtia CHL eli jääkiekon Mestarien liiga, ja sarjan etenemistä voit seurata suorien NordicBetin jääkiekko-streamien avustuksella.

Jyväskylän JYP nappasi mestaruuden kauden 2017-18 päätteeksi, miten käy CHL-kaudella 2018-2019? Uusiiko JYP mestaruuden vai palaavatko ruotsalaisseurat Frölunda HC:n ja Växjö Lakersin johdolla takaisin Euroopan seurajoukkueiden valtaistuimelle?

Jotta pääset nauttimaan kattavasta live stream tarjonnasta, tarvitset NordicBetille rekisteröidyn pelitilin sekä pelitilille vähintään 1 € saldon. Mikäli et vielä ole NordicBetin asiakas, voit avata pelitilin TÄSTÄ LINKISTÄ!

TÄSTÄ LIVE STREM AUKI!

Tsekkaa myös: CHL-kausi 2018-2019 – tässä otteluohjelma ja pelipäivät kokonaisuudessaan

Sivustoltamme löydät myös muiden CHL-lohkojen ennakot:

Lohko A: Onko Frölunda ja Zürich yllätettävissä?

Lohko B: TPS kohtaa mielenkiintoisen kolmikon

Lohko C: Kai Suikkasen Bolzano haastaa HIFK:n

Lohko D: Santeri Alatalon Zug hamuaa jatkopaikkaa

Lohko F: Oulun Kärpät saa vieraita Keski-Euroopasta

Lohko G: Växjö Lakers ja Bern suursuosikkeina

Lohko H: Jani Lajusen Lugano haastaa JYPin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut