Todella kiusallinen oma maali – ilkeä pomppu nolasi Chivasin veskarin totaalisesti

Chivasin Raul Gudino / Pallomeri.net

Meksikossa nähtiin koominen oma maali, kun Chivasin puolustajan syöttö pomppasi juuri ennen veskarin haltuunottoa ja pomppi sisään.

Pachuca kaatoi Chivasin Meksikon liigan varhain maanantaina Suomen aikaa pelatulla ottelukierroksella maalein 2-1 ja voittomaali oli Chivasille todella kylmä suihku, koska takaisku oli hyvin kiusallinen.

Maali syntyi 37. minuutilla, kun Chivas yritti käynnistää hyökkäystä lyhyellä syötöllä. Maalivahti Raul Gudino antoi syötön puolustaja Gilberto Sepulvedalle, joka päätyi palauttamaan pallon nopeasti takaisin Gudinolle.

Syöttö ei ollut kova, vaan pallo pyöri kiltisti kohti Gudinoa, kunnes alustaltaan hieman kulunut rangaistusalue teki Gudinolle tepposet. Pallo pomppasi ilkeästi juuri ennen kuin hän oli ottamassa palloa haltuun, joten pallo hyppäsi hänen jalkansa yli. Näin pelivälin pomppi aina maaliin asti nolaten Gudinon aivan totaalisesti.

Pachuca meni maalilla 2-0-johtoon ja Chivas sai kavennuksen aikaiseksi 53. minuutilla, mutta ei onnistunut takaa-ajossaan, joten Sepulvedalle merkitty oma maali jäi voittomaaliksi.

Chivasin puolustaja Gilberto Sepulveda saa oman maalin tiliinsä, kun pallo pomppaa maalivahti Raul Gudinon jalan yli:

Katso myös: Huuhkajien ja Tanskan kannattajille upea tunnustus – FIFA palkitsi Eriksen-huudot Fan Awardilla