LA Galaxya edustava Chicharito sortui ällöttävän räikeään filmiin MLS:ssä

Chicharito MLS LA Galaxy - Pallomeri.net

Valioliigakentiltäkin tuttu meksikolaishyökkääjä Chicharito – oikealta nimeltään Javier Hernández – jalkapalloilee tätä nykyä MLS:ssä.

34-vuotias mies edustaa LA Galaxya, joka oli matkannut Toronto FC:n vieraaksi. Ottelu oli 74. minuutilla, kun Toronton Michael Bradley hyppäsi boksissa palloon ja pelasi sen päällään omalle maalivahdille.

Bradleyn suoritusta maustoi kuitenkin Chichariton kyseenalainen temppu, sillä meksikolainen tuuppasi Bradleyta takamuksellaan juuri tämän ollessa ilmassa, minkä seurauksena Bradley mätkähti selälleen nurmen pintaan.

Hän ei loukannut tilanteessa ja nousikin välittömästi ylös kyselemään Chicharitolta tempun mielekkyyttä, kuitenkaan koskematta sen enempää vastustajaansa. Paikalle saapui myös Richie Laryea – ja tässä kohtaa tilanne meni todella oudoksi.

Chicharito nimittäin alkoi äkisti huutamaan ja paiskautui kentän pintaan kuin lelunsa menettänyt pikkulapsi.

Lähietäisyydeltä tilannetta seurannut tuomari ei lopulta jakanut varoituksia, vaikka sellaisen olisikin hyvin voinut antaa tilanteen ainoalle valkopaidalle – joko Bradleyn taklaamisesta, tai räikeästä filmausyrityksestä.

Ottelussa päädyttiin lopulta 2-2-tasapeliin.

Tsekkaa myös: FC Hakan valmentajalta kauden erikoisin maalituuletus – liiteli ilmassa kuin lintu

Chicharito kaivoi näyttelytaitonsa esiin:

Jos video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen ESPN:n Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: