Video: Käsittämätön sketsi – Chicago-pakki sokaisi itsensä omalla kypärällään, Nashville iski halvan maalin

Connor Muprhy Chicago Blackhawks / Pallomeri.net

Chicago-pakki Connor Murphy vastasi yön NHL-kierroksen sketsiviihteestä, kun hän sokaisi itsensä ja Nashvillen teki helpon maalin.

Chicago Blackhawksin ja Nashville Predatorsin välisestä matsista tuli maalirikas trilleri, joka päättyi jatkoajalla Blackhawksin voittoon maalein 5-4.

Ottelussa oli monenlaisia vaiheita sekä tapahtumia ja mukana mahtui myös annos todellista sketsiviihdettä, joka johti myös Nashvillen 4-1-johtomaaliin kolmannen erän alussa.

Mainos alkaa

Blackhawks-puolustaja Connor Murphy menetti kypäränsä maalin vierellä tapahtuneessa kamppailsutilanteessa ja tritti pukea sen nopeasti takaisin päähänsä, jotta pääsisi jatkamaan peliä.

Ongelmaksi muodostui kypärän leukaremmi, jota Murphylla ei ilmeisesti ollut aikaa alkaa availemaan. Sen sijaan hän änki potan päähänsä väkisin, jolloin leukaremmi jäi jumiin hänen nenänsä päälle ja mikä pahinta, silmien eteen.

Murphy siis pyöri jäällä lähes täysin sokeana ja tämän ansiosta Predators pääsi iskemään aivan ilmaisen lahjamaalin, kun Murphy ei nähnyt tarpeeksi puolustaakseen tilannetta mitenkään tehokkaasti.

Blackhawks kuitenkin kiri erän puolivälin tehohetkellään tasoihin ja meni jatkoilla lopulta ohi.

Chicago-pakki Connor Murphy pistää hommat aivan Kummeliksi sokaisemalla itsensä omalla kypärällään:

Katso myös: Video: IPK:n kulttikoutsi Niko Härkönen summasi Mestis-kauden koomisesti – ”Krista Kiurun märkä päiväuni”


Pelaajat:
Joukkueet: