Komea poltto MLB:ssä – Chicago Cubsin syöttäjä hoiti juoksijan ulos taitavalla räpylävipillä

Chicago Cubsin Adrian Sampson

Chicago Cubsin syöttäjä Adrian Sampson iski pöytään upean taidonnäytteen, kun hän poltti näppärästi Baltimore Oriolesin juoksijan.

Baltimore Oriolesin ja Chicago Cubsin välinen MLB-ottelu eteni pitkään juoksuitta, mutta Orioles kävi lähellä viidennen vuoroparin sisävuorollaan, kun juoksija saatiin kotipesään ja juoksu oli vain senttien päässä.

Nämä sentit kääntyivät Cubsin suuntaan yhden pelaajan neuvokkuuden ansiosta. Oriolesin tehtyä näpyn, lähti kolmospesän juoksija kotia kohti, mutta Cubs-syöttäjä Adrian Sampson oli päättänyt pelata tilanteen loppuun asti.

Mainos alkaa:

Hän juoksi irtopallon luo ja tajusi, ettei ehdi sitä ikinä perinteisellä tyylillä heittämään. Sampson keksi ovelan tempun ja todella taitavasti vippasi pallon räpylällään kotipesään omalle siepparilleen, joka juuri ja juuri ehti viimeistelemään palon.

Tämä oli ehdottomasti paitsi komea suoritus, mutta myös ottelun käännekohta, sillä seuraavassa vuoroparissa Cubs meni johtoon ja johto säilyi loppuun asti, sillä Cubs vei matsin nimiinsä juoksuin 3-2.

Chicago Cubsin syöttäjä Adrian Sampson polttaa vastustajan juoksijan kotipesään taitavalla räpylävipillä:

Katso myös: Dramaattinen käänne Belgian MM-rallissa – kisaa johtanut Kalle Rovanperä ajoi rajusti ulos


Joukkueet: