Video: Surkeiden sattumusten sarja – Chicago-vahti antoi harhasyötön, veti nupit ja päästi nolon takaiskun

Collin Delia Chicago Blackhawks / Pallomeri.net

Chicago-vahti Collin Delialla oli vähän huonompi päivä toimistolla Tampa Bayta vastaan, kun hän kohnotti oikein kunnolla kiekon kanssa.

Muutaman vuoden takaiselle NHL-dynastialle Chicago Blackhawksille ollaan povattu ankeita aikoja elettäväksi tämän kauden osalta, eikä alku kiistatta lupaa hyvää, vaikka molemmat uuden NHL-kauden tappiot ovat tulleet hallitsevaa mestaria Tampa Bay Lightningia vastaan.

Jotain kovin kuvaavaa kuitenkin oli Tampan Ondrej Palatin naurettavan helposti tekemässä avausmaalissa. Chicagon maalivahti Collin Delia meni pysäyttämään aivan rutiininomaisesti rännkiekkoa ja yritti avata peliä maalin taitse omalle pakille.

Delian epäonneksi hän syöttikin suoraan Tampan karvaajana olleen Steven Stamkosin lapaan. Stamkos puolestaan kiersi maalin ja syötti Palatille, joka pääsi niittaamaan kiekon maaliin.

Mainos alkaa

Asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että harhasyöttönsä jälkeen maalilleen hädissään palaamassa ollut Delia huipensi farssimaisen tilanteen vetämällä koomiset nilkkarallit maalin kulmalla.

Tampa voitti ottelun lopulta maalein 5-2.

Chicago-vahti Collin Delia tarjoilee tv-yleisölle sketsiviihdettä:

Katso myös: Video: Tampa Bayn Andrei Vasilevskiy venytti häikäisevän epätoivotorjunnan – maila oli vain tiellä


Joukkueet: