Video: Julma tyrmäys UFC:ssä – Cheyanne Buys potkaisi nousemassa olevaa vastustajaa naamaan

Cheyanne Buys UFC on ESPN 28 / Pallomeri.net

UFC:n otteluillassa tapahtui harvinaisen julma tyrmäys, kun naisottelija Cheyanne Buys potkaisi vastustajaansa naamaan.

Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa otellun UFC on ESPN 28 -vapaaottelukortin toiseksi viimeisenä otteluna nähtiin naisten korsisarjan taisto, joka tosin päättyi lyhyeen ja päättyi myös julmalla tavalla.

Ottelusta voiton korjasi Cheyanne Buys, joka tyrmäsi Gloria de Paulan jo heti ensimmäisen minuutin täytyttyä. Ratkaiseva hetki nähtiin, kun de Paula oli nousemassa kanveesista edellisen puolustautumisensa jälkeen. Buysilla ei kuitenkaan ollut minkäänlaista aikomusta päästää de Paulaa enää pystyyn. Hän käytännössä käytti de Paulan kupolia jalkapallona ja kajautti todella kylmäverisen potkun de Paulan kasvoihin.

Potku oli raju, mutta de Paula jotenkin onnistui nousemaan vielä polvilleen, kunnes Buys kävi uudestaan päälle, antoi pari viimeistelyiskua. Nopeasti oli selvää, että de Paula ei ollut millään tasolla enää samassa ottelussa, saati edes samassa päivässä, joten tuomari keskeytti ottelun.

Cheyanne Buys potkaisee julmasti kanveesista nousevaa Gloria de Paulaa naamaan:

Katso myös: Video: Tyly salamatyrmäys Shooto Brazil 107:ssä – ottelija monotti vastustajaa pataan ja kaikki oli 11 sekunnissa