Video: Vastustaja töhöili Tsarsko Selon hyökkääjälle nolon avopaikan – hyökkääjä tunaroi vielä nolommin

Tsarsko Selon Gaetan Missi Mezu

Bulgarian jalkapalloliigassa nähtiin koomista touhua puolin ja toisin, kun Cherno Moren puolustus ja Tsarsko Selon hyökkääjä sähelsivät.

Cherno Moren ja Tsarsko Selon välinen Bulgarian liigan ottelu päättyi tasatulokseen 1-1 ja tasapelin joukkueet ottivat myös töhöilyrintamalla, sillä ottelussa nähtiin perin koominen tapahtumaketju.

Kaikki alkoi 11. minuutilla vieraiden lähettämästä pitkästä pallosta, jota varten Cherno Moren maalivahti juoksi vastaan. Vieraiden hyökkääjä Gaetan Missi Mezu yritti prässätä, mutta ei saanut palloa riistettyä.

Sen hän onnistui paineistuksellaan aiheuttamaan, että maalivahti tykitti pallon suoraa päin omaa pakkiaan, josta peliväline kimmahti suoraan tilanteesta jo ohi ajaneelle Missi Mezulle.

Nolo moka avasi näin ollen Missi Mezulle aivan avopaikan, mutta hän vastasi veskarin tunarointiin pistämällä paljon paremmaksi. Missi Mezu nimittäin menetti tasapainonsa vetäessään ja laukauksesta tuli naurettava lehmän henkäys, joka meni reilusti maalista ohi ja meni päätyrajasta yli.

Cherno Moren alakerta säheltää Tsarsko Selon Gaetan Missi Mezulle avopaikan, jonka hän tunaroi huomattavasti nolommin:

Katso myös: Video: Viuhahtaja sai kyytiä Pohjois-Amerikan MM-karsinnoissa – järjestyksenvalvoja pysäytti hirmuniitillä