Chelsea-Tottenham-ottelu roihahti päätösvihellyksen jälkeen – molempien joukkueiden valmentajat lensivät punaisella pihalle

Chelsea Tottenham
Kuva: Getty Images

Chelsea ja Tottenham tarjosivat todella värikkään koitoksen Valioliigassa, mistä ei todellakaan tunnetta puuttuvat.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että kahden huippujoukkueen välisestä koitoksesta ei sähköä puutu. Avausjakso mentiin vielä rauhallisissa merkeissä, kun isännät ottivat ohjat ja Spurs yritti rimpuilla mukana. Tauolle mentiin ansaitusti Chelsean johdossa, kun kesällä seuraan saapunut Kalidou Koulibaly osui komealla tavalla.

Toisella jaksolla alkoi sitten tapahtumaan oikein urakalla. Tunteet nousivat rajusti pintaan, kun Spurs nousi tasoihin ja seuran manageri Antonio Conte tuuletti villisti tasoitusmaalia. Tämä sai Chelsean managerin Thomas Tuchelin raivostumaan ja torikokous oli valmis. Kummallekin luotsille nostettiin tilanteesta keltainen kortti.

Hetkeä myöhemmin Tuchel sai kostonsa, kun Reece James vei Chelsean jälleen johtoon. Saksalaisluotsi juoksi villisti sivurajalla tuulettamassa maalia.

Dramaattisimmat hetket olivat kuitenkin vasta tuloillaan, sillä Tottenham nousi lisäajalla 2-2-tasoihin Harry Kanen maalilla. Kamppailun päätösvihellyksen jälkeen tukkanuottasilla olleet managerit kättelivät keskenään ja soppa oli valmis. Tuchel ei päästänyt Conten kädestä irti ja italialainen veri kuohahti tosissaan. Kentällä oli nopeasti kunnon kahina, kun taustahenkilöt ja pelaajat juoksivat mukaan.

Tuomari päätös oli se, että kumpikin manageri sai toisen keltaisen kortin ja tätä myöten punaisen kortin.

Ottelussa jäi puhuttamaan myös Tottenhamin Cristian Romeron sikamainen temppu, kun toppari kiskoi isäntien Marc Cucurellan hiuksista maahan hetki ennen lisäajan tasoitusmaalia.

Chelsea- ja Tottenham-luotsit lensivät pihalle

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: ,