Valioliigassa uskomatonta loppuhetkien draamaa – Chelsea iski ManU:n verkkoon ajassa 90+10 ja 90+11

Chelsea Manchester United Cole Palmer

Chelsea ja Manchester United järjestivät torstain Valioliiga-kierroksella hurjaa draamaa, joka kantoi loppuhetkille saakka.

Kotijoukkue Chelsean ottelu alkoi loistavasti, kun Conor Gallagher vei sinipaidat johtoon jo neljän minuutin pelin jälkeen, ja varttia myöhemmin Cole Palmer muutti lukemiksi 2-0.

Alejandro Garnacho ja Bruno Fernandes osuivat kuitenkin kerran mieheen vielä avausjakson lopulla, joten tauolle lähdettiin tilanteessa 2-2.

Mainos alkaa:

67. minuutilla Garnacho viimeisteli illan toisensa ja vei Unitedin johtoon. Chelsean iltapuhde alkoi näyttää jo todella synkältä sulamisineen, sillä tasoitusmaalia ei kuulunut. Mentiin lisäajalle, jota sitäkin oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun todellinen draama alkoi.

Noni Madueke kaadettiin boksissa ja tuloksena oli kotijoukkueen rangaistuspotku. Sitä asettui ampumaan Palmer, joka laittoikin pallon varmasti verkon perukoille. Tässä kohtaa pelikellossa oli jo 90+10, joten tasapeli näytti lähes varmalta.

Toisin kuitenkin kävi.

Chelsea sai vielä pallon ja onnistui naaraamaan itselleen erikoistilanteen kulmapotkun muodossa. Pallo pelattiin matalana Palmerille, joka otti muutaman askeleen ja tykitti pelivälineen sydämensä kyllyydestä – onnekkaan kimmokkeen saattelemana – ManU:n maaliin ja sinetöi samalla hattutemppunsa.

Näin ollen ottelun loppulukemat kirjattiin 4-3.

Chelsea kampesi voittoon kahdella viime hetken maalilla:

Jos video ei syystä tai toisesta näy upotettuna, voit katsoa sen Chelsean YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,