Video: Huvittava episodi naisten mestarien liigassa – Chelsea-tähti kolasi kentälle juosseen katsojan ja sai varoituksen

chelsea sam kerr

Chelsea kohtasi Juventuksen naisten mestarien liigassa ja katsoja yritti varastaa show’n, mutta Sam Kerr pisti häirikön ojennukseen.

Chelsea ja Juventus jakoivat pisteet maalittomalla tasapelillä naisten mestarien liigan keskiviikon kierroksella, mutta vaikka pelissä ei maaleja saatu aikaan, niin ottelu sisälsi tapauksen, joka lähti leviämään laajalti.

Kyseessä oli 88. minuutilla nähty tilanne, jossa kentälle kirmasi kutsumaton vieras. Hyvin ylimielisesti ilveillyt mieshenkilö hankkiutui kentälle huomion keskipisteeksi ja keskittyi välttelemään järjestyshenkilöstön mahdollista väliintuloa.

Chelsean tähtipelaaja Sam Kerr kyllästyi häirikön toikkarointiin ja kun kukaan ei miestä kuriin laittanut, niin Kerr hoiti homman itse. Kerr ajeli ääliön aivan pystyyn taklauksella, josta jääkiekkoväkikin olisi ylpeä. Häirikön osuus pelissä päättyi siihen paikkaan, mutta episodi sai vielä yhden käänteen ennen päätöstään.

Ottelun erotuomari nimittäin nosti tilanteesta Kerrille varoituksen, mikä hämmensi ymmärrettäväsi sekä Kerriä että katsojia kovasti.

Chelsea-tähti Sam Kerr kyllästyy katselemaan häirikköä ja ajelee tämän aivan pystyyn:

Katso myös: Video: Valtava lumimyräkkä iski Bergamon stadionille – Atalantan ja Villarrealin välinen UCL-matsi siirtyi


Joukkueet: