Video: Chelsea-junnu tuhri varman maalipaikan – järkyttävä moka muuttui nopeasti helpotukseksi

Video: Chelsea-junnu tuhri varman maalipaikan – järkyttävä moka muuttui nopeasti helpotukseksi

Chelsea-junnu Dion Rankine koki melkoisen tunteiden vuoristoradan, kun hän ensin sössi varman paikan ja sai nähdä pallon pomppivan vastustan kautta sisään.

Chelsean ja Lillen välisessä UEFA Youth Leaguen ottelussa nähtiin huikea maali, kun Chelsean Dion Rankine sai 15. minuutilla aivan avopaikan. Pallo kimmahti tolpasta suoraan Rankinen ulottuville ja edessä oli käytännössä täysin tyhjä maali, kun veskari makasi nurmella pitkin pituuttaan.

Rankine kuitenkin potkaisi suoraan pallon alle ja pallo nousi liiaksi kajahtaen ylärimaan. Rankine ehti varmasti kiroamaan karmivaa mokaansa muutaman painokelvottoman sanan verran, kunnes onnetar hymyilikin hänen suuntaansa. Pallo ponnahti ylärimasta päin Lille-pakki Yassine Ben Hamedia ja kimposi hänestä kohti tyhjää maalia.

Lille-veskari sukelsi vielä pallon perään, mutta ei aivan ehtinyt kauhaisemaan palloa turvaan. Pallo ylitti maalilinjan kokonaan ja Ben Hamedin omaksi maaliksi merkattu osuma vei Chelsean 1-0-johtoon. Lille tasoitti loppulukemiksi 1-1 pelin 88. minuutilla.

Chelsea-junnu Dion Rankinella oli onnea matkassa:

Katso myös: Video: KooKoon Martin Berger sai toilailustaan yhden ottelun pelikiellon

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut