Chelsea ja Tottenham kohtaavat Valioliigassa – jatkuuko Spursin lento?

Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliigassa nähdään sunnuntai-iltana Lontoon paikalliskamppailu, kun Chelsea ja Tottenham kohtaavat Stamford Bridgellä.

Chelsea – Tottenham

Kumpikin aloitti kauden voitolla, sillä Chelsea kaatoi Evertonin, kun taas Tottenham jyräsi Southamptonin nurin. Spursia pidettiin tähän kauteen mustana hevosena, sillä joukkue on saanut kesällä hyviä hankintoja joukkueeseensa. Antonio Conte tiedetään maailmanluokan valmentajaksi, joten odotukset ovat katossa. Avausottelu oli lupauksia herättävä, mutta nyt haaste on monta pykälää kovempi.

Chelsea on kova jengi, mutta Spursilla on kaikki ainekset voittoon myös vieraskentällä. Jotenkin Spurs on kerrankin stabiilimpi nippu ja luotto omaan tekemiseen on vahva.

Chelsealle on lyöty suosikin aseman kotiedun turvin, mutta lähdetään ottamaan valueta vierasjoukkueen puolelta ja laitetaan lapulle X2. Esimerkiksi Coolbetilla saa tästä kertoimeksi 1.67.