Video: Röyhkeän komea kuvio USPHL:ssä – Charlotte-pelaaja feikkasi ilmaveivin ja ketjukaveri rokotti

Charlotte Rush härski kuvio / Pallomeri.net

Charlotte Rushin C.J. Zezima ja Zach Dill nöyryyttivät vastustajaa huolella USPHL:ssä kuviolla, jossa ilmaveiviä käytettiin harhautuksena.

Amerikkalaisen junnukiekkosarja USPHL:n ottelussa nähtiin jotain hyvin poikkeuksellista ja ovelaa, kun Charlotte Rush kaatoi Northern Cyclonesin.

Rush alkoi viemään peliä nimiinsä heti toisen erän alusta lähtien oikein kunnolla ja alkoi läiskiä maaleja lähes tauottomana virtana. Nöyryytys huipentui erän loppupuolella, kun C.J. Zezima ja Zach Dill juonivat suorastaan sikamaisen nerokkaan ylivoimamaalin.

Mainos alkaa

Zezima otti kiekon haltuunsa maalin taakse, näytti vetävänsä ilmaveivin, mutta antoikin kiekon karata lavastaan blokkia tekemään tulleelle Dillille. Kun Zezima lähti ajamaan maalille viimeistelläkseen ”veivinsä” pääsi Dill livahtamaan takatolpalle ja sujauttamaan kaikkien yllätykseksi kiekon sisään.

Dillin maalilla Rush siirtyi johtoon jo 8-1-lukemin ja voitti ottelun lopulta murskaavin 10-1-lukemin. Zezima oli muutenkin ottelun hahmo, sillä hän takoi ottelussa tehot 3+3.

Charlotte Rushin C.J. Zezima ja Zach Dill kyykyttävät vastustajaa härskillä ilmaveivikuviolla:

Katso myös: Video: AHL-hyökkääjältä käsittämätön suoritus – iski hattutempun alle kolmessa minuutissa