NBA-legenda Charles Barkley paljastaa podcastissa – pelasi ottelun täydessä kännissä

Charles Barkley / Pallomeri.net

Värikkäänä persoonana tunnettu NBA-legenda Charles Barkley paljasti ESPN:n podcastissa pelanneensa yhden runkosarjaottelun täydessä kännissä. 

Legendaarinen entinen NBA-pelaaja Charles Barkley vieraili ESPN:n The Lowe Post Show -podcastissa ja paljasti hurjan tarinan pelivuosiltaan. Barkley kertoi pelanneensa yhden NBA-ottelun aivan päissään keväällä 1992.

Loiston vuosistaan pahasti pudonnutta Philadelphia 76ersia tuolloin edustanut Barkley oli lähellä siirtoa mahtiseura Los Angeles Lakersiin, mutta siirto kariutui viime hetkellä pistäen Barkleyn varsin kiperään tilanteeseen.

– Agenttini soitti minulle eräänä aamuna ja ilmoitti että: ”Sinä tulet siirtymään Lakersiin tänään”. Aloin juhlia siirtoa ystäväni kanssa ja juomaan jo puolilta päivin. Hän soitti minulle myöhemmin sanoen ”Hei, sinut kaupataan Lakersiin, he sinetöivät siirtoa ja palaan asiaan”. Olin ikionnellinen. Sitten hän soittaa minulle kolme tuntia myöhemmin, kun kello oli noin 15.30 ja hän sanoi: ”Philadelphia vetäytyi kaupasta”. Minä olin aivan kännissä ja meillä oli peli sinä iltana, Barkley muisteli

Mainos alkaa

Hauska homma on, etten edes tiedä miten pelasin sinä iltana. Luulen pelanneeni huonosti, koska olin niin vihainen, ettei Philadelphia hoitanut kauppaa loppuun. Sen jälkeen edessä näytti olevan pelkkää kärsimystä seuraavat pari-kolme vuotta, hän jatkoi.

Myöhemmin kesällä 1992 Barkley sai haluamansa ja hänet kaupattiin, mutta seurana oli Phoenix Suns. Hän auttoi Phoenixin ensimmäisellä kaudellaan NBA:n finaaleihin, mutta Suns sai selkäänsä Michael Jordanin tähdittämältä Chicago Bullsilta.

Lue myös: Hurja väite: Valehteliko Michael Jordan supersuositussa The Last Dance -dokumentissa? – ”Siinä ei ole mitään järkeä”