Belgian liigassa nähtiin rajatonta itseluottamusta – Charleroi-vahti Herve Koffi kikkaili alimpana miehenä

Herve Koffi Charleroi

Belgian jalkapalloliigassa saatiin näyte rajattomasta itseluottamuksesta, kun Charleroi-vahti Herve Koffi uunotti vastustajaa.

Club Brügge päihitti Charleroin kotonaan jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 4-2, mutta ennen kuin ottelu sai ratkaisunsa, onnistui Charleroi-vahti Herve Koffin varastaa show hetkeksi.

Tämä tapahtui 69. minuutilla, kun Charleroi yritti avata peliä Brüggen korkean prässin alta. Koffi oli selvästi itseluottamuksensa huipulla ja otti asteittain koko ajan kovempaa riskiä edistääkseen joukkueensa peliä.

Ensin hän harhautti prässääjää hieman kauempaa ja syötti omalle pakille. Kun tie meni tukkoon, Koffi sai pallon uudestaan ja tällä kertaa antoi tarkan syötön kahden prässääjän välistä. Kyseinen väli oli sen verran pieni, että useampi veskari olisi varmasti pelannut varmemman päälle.

Tämäkään syöttö ei vielä tuonut kaivattua tulosta, joten Koffi sai pallon uudestaan. Tällä kertaa hän päästi prässäämään tulleen Brügge-kärki Igor Thiagon aivan vierelleen, kunnes juuri oikealla hetkellä uunotti tätä nopealla kikalla ja laittoi pallon jälleen matkaan.

Peli oli tässä vaiheessa vielä tasan 2-2, mutta Brügge vei voiton kahden maalin erolla venytettyään verkkoa 87. minuutilla ja 95. minuutilla.

Charleroin Herve Koffi vie vastustajan prässääjää tylysti:

Katso myös: Hervoton tykki Englannin alasarjassa – Avro FC:n Kane Wallwork pyssytti huikean maalin 40 metristä