Video: CFL-pelaaja vei voimaharjoittelun hurjalle tasolle – treenasi vetämällä rekkaa

Lucky Whithead Winnipeg Blue Bombers CFL / Pallomeri.net

CFL:n Winnipeg Blue Bombersin Lucky Whitehead aikoo olla kunnossa, kun kausi alkaa. Hän julkaisi treenivideon, jossa hän vetää rekkaa perässään.

Kanadan jenkkifutisliigan, eli CFL:n kauden oli määrä alkaa kesäkuun puolivälin tienoilla, mutta koronaviruksen takia kauden alku on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen.

Winnipeg Blue Bombersissa toista kauttaan aloittava entinen NFL-laitahyökkääjä Lucky Whitehead ainakin pitää odotellessa kunnostaan huolta ja pystyy etenemään melkoinen taakka selässään.

Tätä osoittaa hänen Instagram-tilillään julkaisema video, jossa 178 senttinen ja noin 80-kiloinen peluri treenaa Maailman vahvin mies -kisoista tutulla lajilla, eli hänellä on yllään valjaat ja hän vetää kokonaista rekkaa perässään varsin mukavan matkan.

Mainos alkaa

Temppu näyttää hurjalta jo silloin, kun kivitalon kokoiset voimamiehet sitä tekevät, mutta ”vain” tavallisen ammattilaispalloilijan pystyminen samaan on vaikuttavaa.

On siis selvää, että kun CFL-kausi joskus pääsee alkamaan, niin ainakin Whitehead tulee olemaan kaikesta päätellen fyysisesti melko kovassa tikissä.

Lucky Whitehead treenaa CFL-kautta varten vetämällä rekkaa:

Tsekkaa myös: Video: Nico Rosbergin vaimo ilmestyi vähissä vaatteissa nettilähetyksen taustalle – ”Ratavirkailijat pukeutuvat nykyään hassusti”