Video: Vapaaottelumatsi päättyi karmaisevasti – CFFC-ottelijan sormi irtosi

Khetag Pliev CFFC / Pallomeri.net

CFFC 94 -vapaaotteluillan toiseksi viimeinen ottelu päättyi poikkeuksellisen rujosti, kun toisen ottelijan sormi irtosi.

Vapaaottelupromootio Cage Fury FC:n viimeisin tapahtuma, eli CFFC 94, sai ikävän käänteen, kun illan toiseksi viimeinen ottelu jouduttiin keskeyttämään harvinaisen raa’asta syystä.

Devin Goodalen ja Khetag Plievin välinen ottelu näet päättyi, kun tuomari huomasi, että Plieviltä oli lähteny sormi irti. Vääntötilanteessa Plievin vasemman käden nimetön jäi jollain ilveellä niin pahaan paikkaan, että koko sormi katosi ensimmäisen nivelen kohdalta.

Ottelun kehäkuuluttaja ilmoitti hetkeä myöhemmin, että Plievin sormea todella etsittiin koko kehän ympäristöstä, sillä kehästä sitä ei löydetty. Tältä osin mysteeri onneksi paljastui, sillä irronnut sormi löytyi lopulta hänen hanskastaan ja se oli onneksi yhä siinä kunnossa, että kirurgit pääsivät yrittämään sen uudelleenkiinnittämistä.

Jutun lopussa on halukkaille tarjolla kuva siitä, miltä Plievin käsi näytti, kun hän oli lähdössä sairaalaan, mutta kuvaa tai videota tapauksesta emme suosittelle herkimmille.

Khetag Plieviltä irtoaa vasemman käden nimetön CFFC 94:ssä:

Näin karulta Plievin käsi näytti sairaalaan mennessä:

https://twitter.com/leanmma/status/1377805782864031744

Katso myös: Video: Potkumaali vai ei? – Jakob Silfverbergin osuma puhutti NHL-kierroksella