Old Firm sai uskomattoman alun – Rangers-pakki veti pallon avausminuutilla Celtic-pelaajan kautta omiin

Celtic

Old Firm -ottelu alkoi melkoisella shokkimaalilla, kun Celtic meni avausminuutilla johtoon todellisella onnenkantamoisella.

Skotlannin Valioliigan suurseurat Rangers ja Celtic ottivat lauantaina yhteen Old Firmissä, eli Glasgow’n derbyssä. Ottelu oli vähintäänkin värikäs taisto, joka päättyi tasalukemin 3-3.

Maalinteko aloitettiin ottelussa heti ensimmäisellä minuutilla ja Celticin tiliin mennyt osuma oli varsin eriskummallinen. Maali syntyi, kun Celticin maalivahti Joe Hart tykitti pitkän avauksen vasempaan laitaan.

Mainos alkaa:

Rangers-pakki James Tavernier lähti pallon perään ja ehtikin siihen ensimmäisen, mutta kisaan mukaan ilmoittautunut Celticin Daizen Maeda ei ollut kaukana kannoilla. Tavernierin ajatus oli ilmeisesti vetää pallo sivurajasta yli, mutta hän ei tajunnutkaan kuinka lähelle Maeda oli jo ehtinyt. Näin Tavernier veti pallon suoraan Maedan jalkaa päin ja pallo kimposi siitä uskomattomasti Rangersin reppuun.

Ottelu eteni pitkään Celticin johdossa, vaikka Rangers kavensikin jo 55. minuutilla. Ottelun draaman kaari eteni tasaisesti aivan lopulle asti. Ensin 86. minuutilla Rangers kiipesi tasoihin, kun Abdallah Sima teki lukemiksi 2-2. Celticin Adam Idah kuittasi kuitenkin heti 87. minuutilla jo melko varmalta voittomaalilta vaikuttaneen 3-2-osuman.

Pelissä oli kuitenkin vielä yksi käänne jäljellä, sillä Rangers iski vielä kerran. Rabbi Matondo sai huudattaa kotiyleisöä painamalla 3-3-tasoituksen, kuinka ollakaan, lisäajan kolmannella minuutilla.

Celtic menee johtoon Old Firmin ensiminuutilla melkoisella onnenkantamoisella:

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1776946408135839846

Katso myös: Cristiano Ronaldo pimahti totaalisesti – nappasi suoran punaisen kortin


Joukkueet: ,