Celta Vigon pelaaja livahti karanteenista – ajoi autolla Espanjasta Tanskaan

Pione Sisto Celta Vigo / Pallomeri.net

La Ligan Celta Vigossa pelaava tanskalainen Pione Sisto uhmasi karanteenikäskyä ja suututti seuran ajamalla Espanjasta kotimaahansa.

Espnjan La Liga -seura Celta Vigo oli antanut pelaajilleen harvinaisen selkeät ohjeet koronavirustilanteen suhteen. Seura komensi kaikki pelaajat neljän seinän sisään ja karanteenin oli määrä kestää viidentoista päivän ajan.

Miltei kaikki pelaajat ottivat käskyn mukisematta vastaan, mutta tanskalaislaituri Pione Sistolla oli vähän muunlaiset aatokset mielessään. Espanjalaislehti Marcan mukaan Sisto päätti viitata karanteenin suuntaan kintaalla.

Hän otti siskonksa kyytiin ja kaksikko ajoi Siston autolla Espanjasta aina Tanskaan asti. Matkaa maiden välillä on noin kolme tuhatta kilometriä ja matka kesti lehden tietojen mukaan noin kaksikymmentäkuusi tuntia.

Mainos alkaa

Celtassa ollaan tietoisia tilanteesta, eikä tietoa otettu ilolla vastaan. Seurassa ollaan tiettävästi äärimmäisen pettyneitä Siston ratkaisuun. Seurajohdon käskyjen rikkominen olisi jo riittävän vakava asia, mutta seurassa ollaan kiukkuisia myös siitä, että Sisto katsoi asiakseen informoida heitä liikkeistään vasta päästyään Tanskaan.

Tsekkaa myös: Haastattelussa Mikko Rantanen – ”Kyllä sitä mielummin on karanteenissa täällä kuin Amerikassa”