Video: Aivan posketon tuomarifarssi – VAR antoi täysin järjettömän punaisen kortin Brasiliassa

Var-farssi brasilia / Pallomeri.net

Brasiliassa nähtiin aivan järjetön tapaus, kun VAR tuomitsi Cearan pelaajalle ulosajon tilanteesta, jossa ei ollut rikkeen häivääkään.

Brasiliassa viikonloppuna pelatussa Copa do Nordesten välieräottelussa nähtiin aivan käsittämätön tuomarifarssi, kun Cearan Gabriel Dias ajettiin pelistä ulos aivan loppuhetkillä.

Dias ajatui kamppailutilanteeseen Vitoria-hyökkääjä Wesleyn kanssa. Wesley kaatui vääntämisen seurauksena Diasin jalkoihin ja sai myös Diasin kaatumaan. Tilanteessa ei näyttänyt olevan mitään muuta kuin huonoa onnea, mutta Wesley jäi pitelemään naamaansa ja erotuomari suuntasi VAR-monitorille.

Mainos alkaa

Yhdessä VAR-tuomarin kanssa syntyi hetkeä myöhemmin päätös siitä, että erotuomari ajaisi Diasin pois kentältä. Hulluksi tilanne kuitenkin muuttuu hidastuksia katsellessa, sillä tilanne on täysi vahinko, Dias lentää holtittomasti ilmassa ja vaikka hänen jalkansa käy lähellä Wesleyn naamaa, niin jalka ei ole hänen kontrollissaan eikä edes videolta voi varmaksi todeta pyyhkäiseekö jalka edes Wesleytä kasvoihin.

Tästä huolimatta video-osasto ja erotuomari katsoivat, että Diasin oli poistuttava koppiin. Ceara voitti ottelun maalein 2-0 ja jatkoi Copa do Nordesten finaaliin.

VAR tuomitsee aivan poskettoman ulosajon tilanteesta, jossa ei ole edes rikettä:

Katso myös: Video: La Liga -tuomari jäätyi täysin – peli päättyi liian aikaisin, pelaajat revittiin takaisin kentälle