Video: Hämmentävä maali – Cavalry-hyökkääjä prässäsi pallon sisään säärellään

Jose Escalante Cavalry FC / Pallomeri.net

Cavalry FC:n Jose Escalante teki kerrassaan hämmentävän osuman, kun lähti prässäämään ja onnistui pistämään pallon säärellään sisään.

Kanadan Valioliigassa nähtiin varsin mieletön hetki, kun calgarylaisseura Cavalry FC isännöi York Unitedia. Ottelun toisella jaksolla York oli käynnistelemässä hyökkäystä syvällä omalla kenttäpuoliskollaan, kun Cavalryn hyökkääjä Jose Escalante tunsi ilmassa tilaisuuden tuoksun ja päätti toimia.

Yorkin toppari oli juuri avaamassa peliä, kun Escalante pisti hippulat vinkumaan ja maiseman vaihtumaan. Hän lähti röyhkeästi prässäämään puolustajaa ja ehti paikalle täydellisemmällä ajoituksella kuin varmasti itsekään uskoi.

Hän sai säärensä väliin York-puolustajan avaussyöttöön ja syöttö lähti sen verran kovalla voimalla, että pallo kimmahti Escalanten säärestä täysin vastustamattomasti aina York-maalin perukoille asti.

Escalante vei erikoisella prässimaalillaan joukkueensa 2-0-johtoon ja Yorkin kavennettua maali jäi kaiken hyvän lisäksi vieläpä voittomaaliksi.

Cavalry FC:n Jose Escalante tekee hämmästyttävän maalin prässäämällä Yorkin puolustajaa:

Katso myös: Video: Tunteisiin meni – Ranskan tähtipelaajien vanhemmat ajautuivat sanasotaan katsomossa joukkueen pudottua