Video: Ranskan rugbyliigassa nähtiin täysin järjetön taklaus – Castresin pelaaja ajettiin suoralla punaisella ulos

Castresin Ryno Pieterse / Pallomeri.net

Ranskan rugbyliigassa nähtiin todellinen kammotaklaus, kun Castresin Ryno Pieterse jyräsi armotta vastustajan yli ja sai punaisen kortin.

Rugby on lajina tunnettu siitä, että aivan herkästi eivät kentän tapahtumat ylimääräisiä kohahduksia aiheuta, kun otteet ovat jo lähtökohtaisesti kovempia kuin kenties missään muussa joukkuelajissa.

Ranskan rugbyliigassa kuitenkin päästiin todistamaan lauantaina yhtä tällaista hetkeä, kun Castrs Olympique isännöi Bordeaux Beglesiä.

Kyseessä oli tilanne, jossa Bordeaux’n Maxime Lucu oli juuri luopunut pallosta, mutta Castresin Ryno Pieterse tuli siitä huolimatta taklaamaan häntä ja astui kutakuinkin kaikkien rajojen yli.

Pieterse ajeli aivan laittomasti ja hurjalla voimalla mielettömän hyppytaklauksen päin Lucua. Hän yritti ottaa taklausta jotenkin vastaan, mutta ei mahtanut junan lailla kohti syöksyneelle Pieterselle mitään.

Järjettömän taklauksen jälkeen tuomarille ei jäänyt kuin yksi ainoa vaihtoehto, eli ajaa Pieterse ottelusta ulos suoralla punaisella kortilla. Itse ottelu päättyi tasatulokseen 23-23.

Castresin Ryno Pieterse jyrää Bordeaux’n Maxime Lucun aivan kylmäksi:

Katso myös: Video: Pelottava tilanne MLB:ssä – Cardinalsin pelaaja heitti tuomaria pallolla suoraan päähän