Video: Casper Santanen teki ilmaveivimaalin Norjassa – tuomarilta se vain jäi tajuamatta

Casper Santanen ilmaveivi Narvik - Pallomeri.net

Liigassakin TPS:n paidassa kiekkoillut suomalaispuolustaja Casper Santanen pelaa tätä nykyä Norjan ykkösdivisioonassa, Narvik Arctic Eaglesin joukkueessa.

31-vuotias Santanen on tullut tunnetuksi todella taitavista käsistään ja tuore näyte tästä saatiin sunnuntaina, kun Narvik oli matkannut Storhamar II:n vieraaksi.

Ottelu oli toisen erän alussa, kun Santanen sai kiekon haltuunsa ja vei sen Storhamarin maalin taakse. Puolustaja nosti kiekon lapansa päälle ja tekaisi tyylipuhtaan ilmaveivimaalin.

Asiassa oli vain yksi pieni mutta.

Ottelun päätuomari ei nimittäin nähnyt, että kiekko osui maalin takarautaan vaan luuli sen kimmonneen ylärimasta.

Kaikki muut näkivät maalin syntyneen

Tavoitimme Santasen itse kommentoimaan tilannetta.

– Ajattelin siinä, että kun on erän alkuun uudet erkat ja kuiva kiekko, niin koitetaanpas pikku ilmaveiviä. Sehän sitten onnistuikin täydellisesti, mutta paikallinen puuhastelijatuomari ei hyväksynyt maalia.

– Kaikki lopettivat hetkeksi pelaamisen, vaihtoaitiossa tuuleteltiin ja vastustajan äijätkin tulivat jo sanomaan, että hieno maali. Linjureilla ei ollut mielipidettä asiaan ja tuomari huuteli ylärimaa. Minkäs siinä sitten teet.

Tilanteesta olikin muodostua lopulta Narvikin kannalta aivan täydellinen farssi.

– Sen jälkee tulikin sitten kiire, sillä peli jatkui ja vastustaja pääsi puolittaiseen läpiajoon. Meidän veskarimme oli luistelemassa kulmaan, kun myös hän luuli, että olin tehnyt maalin, mutta ehti onneksi pelastaaman tilanteen.

Narvik voitti ottelun lopulta lukemin 2-6. Santasen tehot olivat 2+1. Uudenkaupungin Jää-Kotkien kasvatti on koko sarjan pistepörssin 10. sijalla tehtailtuaan 18 otteluun 27 tehopistettä (9+18).

Casper Santanen & “melkein ilmaveivimaali”:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Pallomeri.netin Twitter-tilillä.

Santanen on Uudenkaupungin Jää-Kotkien kasvatti. Hän pelasi TPS:ssä Liigaa kaudella 2008-2009 yhteensä 50 ottelua tehoin 1+1=2. Tämän jälkeen tie vei Norjan pääsarjan Manglerudiin, mistä hän palasi kahden kauden ajaksi Suomeen ja Kajaanin Hokkiin. Uusi norjanvalloitus käynnistyi kaudella 2014.

Santasen koko uran tilastoihin ja käänteisiin voit tutustua Eliteprospectsin sivuilla.


Pelaajat:
Joukkueet: