Terän irtoaminen aiheutti koomisen hetken – Philadelphian Carter Hart potki itsensä vauhdikkaasti vaihtoaition luo

Carter Hart Philadelphia Flyers

NHL:ssä nähtiin koominen tapaus, kun Philadelphia-vahti Carter Hart menetti luistimesta terän ja joutui käyttämään erikoisosaamistaan.

Keskiviikon vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella pelatussa Tampa Bay Lightningin ja Philadelphia Flyersin välisessä ottelussa nähtiin huvittava hetki, Flyers-vahti Carter Hartille kävi pelin tuoksinassa hieman hassusti.

Hänen oikea luistimensa osui maalin tolppaan kesken torjuntaliikkeen ja pullahti irti. Hart kellahti heti näyttävästi kumoon, kun terän puute teki tepposet.

Mainos alkaa:

Hart mietti hetken aikaa, että miten pääsisi huollattamaan luistintaan. Pystyyn nouseminen kun ei veskarin varusteilla ole oikein vaihtoehto, jos toinen koipi ei pidä alla, niin Hart joutui käyttämään veskarille ominaisia taitoja.

Hän alkoi potkia itseään sivuttaisliikkeeseen kuin olisi siirtymässä tolpalta tolpalle ja näin Hart liukui vinhaa vauhtia, joskin huvittavan näköisesti, kohti vaihtoaitiota ja huoltaja pääsi laittamaan terän takaisin paikoilleen.

Carter Hart menettää luistimestaan terän ja joutuu käyttämään veskarintaitojaan päästäkseen luistinhuoltoon:

Katso myös: Johnny Gaudreau oli aivan pysäyttämätön – käytti valtavaa nopeuttaan ja teki huiman soolomaalin vanhanaikaisella


Pelaajat:
Joukkueet: