Video: Carpignanon valmentaja sekosi Italian alasarjassa – suivaantui ulosajosta ja veti tuomaria turpaan

Carpignanon valmentaja lyö tuomaria / Pallomeri.net

Italian alasarjajalkapallossa nähtiin karu tapaus, kun Carpignanon valmentaja Giovanni Alosi menetti täysin malttinsa ja löi tuomaria.

Italian alasarjan jalkapallo-ottelussa nähtiin erittäin ikävä tapaus, kun erotuomari kyllästyi Carpignanon valmentajan Giovanni Alosin jatkuvaan protestointiin ja antoi tälle punaisen kortin.

Alosi tiukkasi pahaa-aavistamattomalta tuomarilta perusteluja päätökselle eikä selvästi pitänyt kuulemastaan, sillä Alosi tinttasi tuomaria tylysti nyrkillä naamaan.

Mainos alkaa

Tuomari mietti muutaman sekunnin ajan ratkaisuaan, kunnes puhalsi pelin ennenaikaisesti päättyneeksi. Carpiganon oli ottelussa muutenkin tappiolla, mutta tapauksen myötä ottelu kirjataan luovutusvoitoksi vastustajalle.

Rauhoituttuaan Alosi katui tempaustaan syvästi ja teki välittömästi kovan päätöksen. Hän kertoi italialaislehti la Repubblicalle, että hän erosi tehtävistään välittömästi ja jättää samalla jalkapallon tyystin.

Alosi paljasti myös käyneensä pelin jälkeen tuomarin kanssa noin kymmenminuuttisen keskustelun, jonka aikana tuomari kertoi, ettei tekisi asiasta raporttia, mutta Alosi oli omien sanojensa mukaan jatkanut nöyriä anteeksipyyntöjään ja vaatinut tuomaria toimimaan juuri, kuten oikeaksi katsoisi.

Carpignanon valmentaja Giovanni Alosi pamauttaa erotuomaria nyrkillä naamaan saatuaan ulosajon:

Katso myös: Video: Jäätävä temppu NCAA:ssa – Milwaukeen pelaaja latasi pallon maaliin suoraan aloituspotkusta