Video: Carolinan jatkoaikamaali aiheutti valtavan kritiikkivyöryn – oliko kyseessä korkea maila?

jatkoaikamaali Carolina Hurricanes NHL / Pallomeri.net

Carolina Hurricanes nappasi äärimmäisen isot pisteen, mutta joukkueen jatkoaikamaali aiheutti keskustelua, sillä New York Islandersin leirissä tilannetta protestoitiin korkeana mailana.

New York Islanders ja Carolina Hurricanes kohtasivat pudotuspelitaistelun kannalta todella isossa ottelussa. Panokset näkyivät myös kaukalossa, sillä mitään maali-iloittelua ei ollut luvassa, vaan molemmat pelasivat todella tarkasti.

Carolina otti askeleen kohti voittoa päätöserässä, kun Joel Edmundson vei joukkueen 2-1-johtoon. Islanders nousi kuitenkin vajaat viisi minuuttia ennen loppua tasoihin, kun Josh Bailey onnistui maalinteossa.

Lopullinen ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun Carolina hyödynsi ylivoimansa ja Vincent Trocheck iski kiekon maaliin. Osuma olisi varmasti monen mielestä jopa voitu hylätä, sillä tilannetta edelsi ainakin kyseenalaisen korkealla ollut maila. Tuomaristo kuitenkin tarkisti tilanteen vielä videolta ja tuomio pysyi, joten maali hyväksyttiin.

Islandersin pelaajat ja valmennusjohto eivät olleet uskoa silmiään, mutta siitä ei ollut apua, koska tilanne oli jo tarkastettu videolta.

Carolinan jatkoaikamaali hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: