Carolina Hurricanes joutunut ongelmiin koronan kanssa – TSN: Teuvo Teräväinen yksi sairastuneista

Teuvo Teräväinen Carolina Hurricanes - pallomeri.net

Carolina Hurricanes on joutunut ikävään tilanteeseen, sillä useampi pelaaja on joutunut sivuun NHL:n koronaprotokollan mukaisesti.

Tämä tarkoitti sitä, että joukkueelta siirrettiin jo yksi peli, kun tiistain ja keskiviikon väliseksi yöksi kaavailtu Nashville-ottelu siirtyy tulevaisuuteen.

Carolinan joukkueesta on useampi pelaaja siirretty NHL:n koronalistalle, johon kuuluminen tarkoittaa sitä, että pelaaja on joko altistunut koronalle tai saanut tartunnan.

TSN:n toimittaja Frank Seravalli uutisoi Twitterissä, että Carolinan kohdalla jokaisella listalle lisätyllä pelaajalla olisi todettu korona. Teräväisen lisäksi listalta löytyvät Jaccob Slavin, Jordan Martinook, Warren Foegele sekä jo entuudestaan listalla ollut Jordan Staal.

Mainos alkaa

Koronan aiheuttavat ongelmat saattavat siirtää myös Carolinan tulevia otteluita, joten on vielä täysi arvoitus, koska joukkue pääsee takaisin tositoimiin.

Tsekkaa myös: Video: Penguins-vahti antoi aivan poskettoman avauksen – hyökkääjä karkasi maalintekoon kahden miehen alivoimalla


Pelaajat:
Joukkueet: