Carolina ja Florida tarjosivat täysin eeppisen maratonottelun – voittomaali syntyi ajassa 139:47

Florida Panthers
Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes ja Florida Panthers tarjosivat mielettömän trillerin NHL:n pudotuspeleissä, sillä voittomaali nähtiin vasta ajassa 139:47.

Isännät osuivat kertaalleen avauserässä, mutta Florida vastasi tähän kahdella osumalla toisessa erässä, kun Aleksander Barkov tasoitti ja alusti 2-1-osuman. Lopulta tuloksena oli kuitenkin jatkoaika, sillä Carolinan ylivoima tehtaili päätöserässä toisen osumansa, kun Stefan Noesen onnistui maalinteossa.

Jatkoajalla näytti jo siltä, että Florida juhli voittoa, kun Ryan Lomberg laukoi kiekon sisään. Panthersin pelaajat ryntäsivät jäälle juhlimaan maalia ja osa yleisöstä poistui katsomosta. Toisin kuitenkin kävi, sillä maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen maalivahdin häirinnän vuoksi.

Mainos alkaa:

Kukaan tuskin osasi odottaa, että kuinka pitkään tämän jälkeen mentäisiin ilman maalia. Nimittäin voittomaali syntyi vasta ajassa 139:47.

Taisto näytti jo etenevän viidenteen jatkoerään, kunnes Floridan supertähti Matthew Tkachuk täräytti huikealla vedolla kiekon yläkulmaan ja hiljensi kotiyleisön vain 13 sekuntia ennen erätaukoa.

Florida-tähti Matthew Tkachuk ratkaisi maratonottelun


Joukkueet: ,