Punaisen kortin ottanut Kolumbian Carlos Sanchez saanut tappouhkauksia – poliisi aloittanut tutkinnan

Carlos Sanchez MM-kisat Kolumbia / Pallomeri.net

Kolumbian Carlos Sanchez oli avausottelussa erittäin epäonninen, sillä maaliin menossa ollut pallo pysähtyi miehen käteen punaisen kortin arvoisesti.

Japani sai tilanteesta rankkarin ja pääsi pelaamaan reippaasti yli 80 minuuttia ylivoimalla. Kolumbia olikin toivottoman tilanteen edessä, sillä Japani nappasi lopulta avausottelusta 2-1-voiton. Näin ollen lohkoon suosikkina lähtenyt Kolumbia on erittäin tiukan paikan edessä, kun sunnuntaina vastaan asettuu Puola.

Kolumbiassa syyttävä sormi on osoittanut punaisen kortin ottaneeseen Sancheziin. Tilanne on mennyt niin pitkälle, että kolumbialaispeluri on saanut tappouhkauksia sosiaalisen median kanavissaan. Poliisi on aloittanut tutkinnan siitä, että ketkä ovat viestien takana ja onko niissä oikeasti perää.

Mainos alkaa

Kolumbian historia on todella synkkää luettavaa tältä osilta, sillä vuoden 1994 MM-kisoissa oman maalin iskenyt Andres Escobar tapettiin kisojen jälkeen kotimaassaan. Murhan yksi motiivi oli juurikin oma maali, joka pudotti Kolumbian jatkosta.

Carlos Sanchez saanut tappouhkauksia punaisen kortin vuoksi

Lue myös: Video: Kolumbian Juan Quintero esitteli mahtavan oivalluksen – ampui vaparin sisään muurin alta