Carlos Sainz Senior kolaroi rajusti Extreme E -luokan kisassa – lateli kovaa palautetta kisajärjestäjille

Carlos Sainz Senior

Extreme E -luokan rallikilpailussa tapahtui karu onnettomuus, kun Carlos Sainz Senior kiepautti autonsa kunnolla ympäri.

Rallin kaksinkertainen maailmanmestari, legendaarinen Carlos Sainz vanhempi rysäytti rajusti ulos moottoriurheilusarja Extreme E:n osakilpailussa Sardiniassa. Sainz menetti autonsa hallinnan, kun Nico Rosbergin RXR-tallin Johan Kristofersson törmäsi 60-vuotiaaseen rallilegendaan.

Kristofersson sai tilanteesta 30 sekunnin aikasakkorangaistuksen. Sainzia rangaistus ei ymmärrettävästi tyydyttänyt ja hän latelikin kovaa tekstiä kisajohdolle onnettomuuden jälkeen. Sainz joutui onnettomuuden seurauksena sairaalahoitoon. Hän kertoi olevansa kunnossa, mutta kovissa kivuissa.

– Onneksi kaikki lääkärintarkastukset olivat kunnossa ja olen juuri päässyt pois sairaalasta, vaikka olen kovissa kivuissa. Olen siltikin todella pettynyt, mitä radalla tapahtui ja varsinkin sen vuoksi, kun onnettomuuden aiheuttanut kuljettaja sai vain 30 sekunnin rangaistuksen. Tämä on yksi vakavimmista tapauksista, jonka olen nähnyt yli 40 vuoden aikana moottoriurheilussa, mistä ei tule merkittävää rangaistusta. Kiitos kaikille tuestanne, Sainz kirjoitti Twitter-tilillään.

Carlos Sainz Senior ajoi rankan kolarin Extreme E -luokan kisassa:

Katso myös: Järkyttävä onnettomuus Ranskan ympäriajossa – Daniel Oss törmäsi kisaa kuvanneeseen faniin ja mursi niskansa