Carlos Alcarazilta fantastinen ottelupallon pelastus – nousi sen jälkeen vielä matsin voittajaksi

Carlos Alcaraz ATP Tennis Barcelona - Pallomeri.net

Carlos Alcaraz, 18, on teinitähti, josta koko tennismaailma kohisee tällä hetkellä. Lisäbuustia tälle kohinalle saatiin sunnuntaina Barcelonan ATP-turnauksen välierässä.

Alcarazin vastustaja Alex De Minaur voitti ensimmäisen erän, ja toisen erän lopulla hän onnistui murtamaan vastustajansa syötön siirtyen 6-5-johtoon.

De Minaur meni seuranneessa syöttövuorossaan jo 40-15-johtoon, mikä tiesi hänelle kahta ottelupalloa. Niistä ensimmäisen De Minaur syötti vahvalla kierteellä – pakottaen Alcarazin kauas sivuun – ja syöksyi tämän jälkeen itse verkolle.

Pallo tuli keskelle kenttää ja De Minaurilla oli miljoonan taalan paikka niitata ottelu itselleen. Espanjalaisnuorukainen onnistui kuitenkin kuin ihmeen kaupalla ehtimään palloon ja täräytti kämmeneltään läpilyönnin. Koko suoritus on parempi jättää selittämättä tarkemmin ja antaa alla olevan videon puhua puolestaan.

Alcaraz onnistui selvittämään myös toisen ottelupallon, nappaamaan murron ja viemään toisen erän nimiinsä tie-breakin jälkeen. Päätöserä puolestaan kirjattiin Alcarazille 6-4.

18-vuotias espanjalainen varmisti jo puolivälierien voitolla sen, että hän nousee maananantaina julkaistavalla maailmanlistalla TOP-10:een ensimmäistä kertaa urallaan.

Barcelonan finaalissa vastaan asettuu maanmies Pablo Carreno-Busta.

Carlos Alcaraz pelasti ottelupallon huimalla tavalla:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n Twitterissä.


Pelaajat: