Video: Superjuniori Carlos Alcaraz esitteli atleettisuuttaan – vei pisteen nimiinsä huimalla reaktio-vempautuksella

Carlos Alcaraz tennis next gen finals - pallomeri.net

Espanjalainen Carlos Alcaraz on pikatahtia noussut maailman eliittiin – siitäkin huolimatta, että nuorukaiselta löytyy ikää vasta 18 vuotta.

Tällä viikolla Alcaraz nähdään nuorten pelaajien kauden päättävässä Next Gen Finals -turnauksessa Milanossa. Keskiviikkona Alcaraz tarjoili yleisölle viihdettä koko rahan edestä, kun hän kohtasi yhdysvaltalaisen Brandon Nakashiman.

Ottelun toisessa erässä Alcarazilta nähtiin ilmiömäistä venymiskykyä, kun hän oli joutunut selvästi alakynteen. Alcaraz palautteli palloja vaivoin takaisin, minkä päälle Nakashiman eräs lyönti otti verkkonauhasta kimmokkeen ja piste näytti jo ratkenneelta. Alcaraz onnistui kuitenkin pelastamaan tilanteen mahtavalla reagoinnilla ja tiputti pallon etukenttään pisteen arvoisesti.

Alcarazista povataan yhtä tulevaisuuden suurnimistä tenniksessä. Nöyrästä ja työteliäästä luonteestaan tunnettu espanjalainen löytyy jo nyt maailmanlistan 32. sijalta. Käynnissä olevassa Milanon turnauksessa hän on voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa.

Carlos Alcaraz osoitti huimaa venymiskykyä:

https://twitter.com/TennisTV/status/1458459062585208839

Videon voit katsoa myös Tennis TV:n Twitterissä.


Pelaajat: