Carlos Alcaraz venyi jälleen uskomattomalla tavalla – kohtaa finaalissa Norjan Casper Ruudin

Carlos Alcaraz US Open Tennis - Pallomeri.net

Carlos Alcaraz ja Casper Ruud kohtaavat tämän vuoden US Openissa. Tämä selvisi perjantaina, kun välierät saatiin tahkottua läpi.

Ensimmäisessä semifinaalissa Ruud kohtasi Karen Khachanovin, ja tuo taisto meni norjalaiselle eräluvuin 3-1 (7–6 (7–5), 6–2, 5–7, 6–2).

Heidän jälkeensä kentälle pääsivät Alcaraz ja Frances Tiafoe – ja kuten espanjalaispelurin teemana on ollut – voitto heltisi vasta viiden erän taistelun jälkeen lukemin 6–7 (6–8), 6–3, 6–1, 6–7 (5–7), 6–3. Ottelu kesti 4 tuntia ja 22 minuuttia.

Puolivälierä Jannik Sinneriä vastaan kesti vielä tunnin pidempään, ja neljännen kierroksen matsi Marin Cilicin kanssa oli sekin viisieräinen ja nelituntinen.

19-vuotias Alcaraz on vasta toinen teini-ikäinen pelaaja, joka on historiassa yltänyt US Openin finaaliin. Sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa on senkin puolesta hurjat panokset, että ottelun voittaja tulee nousemaan maailmanlistan ykköseksi. Alcaraz on tällä hetkellä sijalla 4 ja Ruud puolestaan sijalla 7.

Yksikään norjalainen ei ole aiemmin voittanut Grand Slamia, saatika sitten ollut maailmanlistan ykkösenä. Ruud pelasi jo kesällä Roland Garrosin finaalissa, mutta tuolloin Rafael Nadal oli parempi.

Carlos Alcaraz venyi jälleen kerran:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportcenterin Twitterissä.


Pelaajat: ,