Video: Carey Price ilveili treeneissä – mauton ”tv-torjunta” ja koomiset tuuletukset päälle

Carey Price Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montreal Canadiensin tähtivahti Carey Price viihdytti joukkuetovereitaan harjoituksissa tuulettamalla överisti omaa torjuntaansa.

Vaikka NHL:n ammattilaismaailma on raaka ja raadollinen, niin totta on myös se, että pojat ovat aina poikia, eikä touhu saa olla liian vakavaa.

Tästä saatiin hyvä esimerkki, kun Montreal Canadiensin fanitili julkaisi Instagramissa videon, joka oli kuvattu Canadiensin harjoituksista.

Videolla nähdään kuin Canadiensin tähtimaalivahti Carey Price venyttää komean torjunnan ja tyylittelee siihen päälle antaen torjunnalle niin sanottua ”tv-lisää”.

Price ei kuitenkaan tyytynyt tähän vaan vei koomisen elvistelynsä vielä pidemmälle luistelemalla puolikyykkyasennossa ikään kuin tanssien juhliakseen torjuntaansa.

Rento meininki harjoituksissa on korreloinut ainakin uuden NHL-kauden alussa myös sarjasijoitukseen, sillä Canadiens on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä eikä ole vielä kertaakaan jäänyt pisteittä.

Carey Price elvistelee harjoituksissa torjuntansa päälle:

Katso myös: Video: Absurdi tilanne Liiga-ottelussa – tuomari hyväksyi maalin virheellisesti, Pelicans-valmentajan valitus käänsi tuomion


Pelaajat:
Joukkueet: