Hävyttömän ovela koppi NFL:ssä – Cardinals-peluri painoi pallon kiinni vastustajan kypärään

Jonathan Ward Arizona Cardinals / Pallomeri.net

NFL:ssä nähtiin todella ovela ratkaisu, kun Cardinals-keskushyökkääjä Jonathan Ward käytti vastustajan päätä kopatakseen pallon.

Dallas Cowboys hävisi Arizona Cardinalsille kotonaan jännittävien vaiheiden jälkeen pistein 25-22, mutta ottelun puhuttavin hetki ei liittynyt suoraan pisteisiin tai lopputulokseen.

Kyseessä oli hengästyttävän upea ja ennen kaikkea ovela taidonnäyte ja improvisaatio, josta vastasi Cardinalsin keskushyökkääjä Jonathan Ward.

Ward oli pelinrakentajan antaman syötön kohde, mutta hän huomasi jäävänsä Cowboysin kulmapuolustaja Nahshon Wrightin taakse. Ward osoitti huimaa luovuutta, kun hän tajusi kesken ilmalennon, ettei saisi millään hyväksytysti palloa kiinni omilla käsillään.

Ward keksi oivallisen tavan kiertää tämän, sillä hän sai pallon oikealla kädellään haltuun ja painoi sen kaatuessaan kaikella voimallaan Wrightin kypärää vasten. Täysin hölmistynyt Wright ei voinut tälle mitään ja näin Ward otti sääntöjen mukaisen kopin ansaiten Cardinalsille hyvän kenttäaseman.

Cardinals-keskushyökkääjä Jonathan Ward käyttää vastustajan päätä hyväkseen ottaakseen kopin:

Katso myös: Erikoinen kilahdus kesken pelin – Buccaneersin Antonio Brown riisui vehkeet, häipyi kentältä ja sai potkut


Joukkueet: ,