Kammottava rankkarimunaus Carabao Cupissa – fanien huvittava reaktio kruunaa tilanteen

rankkarimunaus Carabo Cupissa

Accrington ja Bradford City kohtasivat toisensa Englannin Carabao Cupissa, ja kamppailu sai huvittavan lopun rankkarikilpailussa.

Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavat Accrington ja Bradford City kohtasivat toisensa Carabao Cupin ensimmäisen kierroksen ottelussa. Varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1, joten jatkoon menijä ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa.

Bradford City aloitti pilkkukilpailun, ja sen kolme ensimmäistä laukojaa onnistui maalinteossa. Kun Accringtonin kahdesta ensimmäisestä laukojasta vain toinen onnistui tekemään maalin, oli kolmantena laukoneen Korede Adedoyinin käytännössä pakko tehdä maali.

Adenoyinin yritys oli kuitenkin kokonaisuudessaan hilpeyttä herättävä. Nigerialaisen tukijalka petti ennen vetoa, ja pallo lähti lipumaan hiljaisella vauhdilla kohti maalia. Oikealle aavistanut Bradford-veskari Harry Lewis ehti syöksymään matelevan pallon eteen, ja fanit päästivät ilon valloilleen.

Bradford voitti ottelun, ja eteni Carabao Cupin toiselle kierrokselle.

Korede Adedoyin möhlii rankkarin täysin Carabao Cupissa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Vastustajat kahville ja mieletön kanuuna ylänurkkaan – Josh Ginnelly iski uskomattoman maalin Carabao Cupissa