NHL-tuomarille meinasi käydä nolo moka – oli passittaa väärän Capitals-pelaajan jäähylle

Predators vs Capitals Tuomari sekoilee / Pallomeri.net

NHL-tuomarille oli sattua paha virhe, kun väärä Capitals-peluri ehti istahtaa jäähyaitioon, mutta tuomari hoksasi erheensä viime hetkellä.

Washington Capitals voitti Nashville Predatorsin kuumassa ja jännittävässä pelissä maalein 5-3, mutta tuomari meinasi varastaa hieman show’ta pelaajilta ottelun kolmannessa erässä.

Tuomari näki maalin takana kampituksen ja pisti Capitalsin Conor Shearyn istunnolle. Sheary itse oli, kuten pelaajat yleensäkin näissä tilanteissa, täysin ymmällään jäähykomennuksestaan. Ainoa ero normaaliin oli se, että tällä kertaa Shearylla oli syytäkin olla ihmeissään.

Tuomari nimittäin oli hieman väärin sijoittunut ja näki tilanteen väärin sikäli, että maalin takana toki tapahtui kampitus, mutta jäähylle oli passitettu väärä mies. Tämä saatettiin tuomarin tietoon ja hän alkoi setvimään asiaa aivan viime hetkellä ennen kuin peliä oltiin jatkamassa. Nolo moka toteutui lopulta vain osittain, sillä pienen säädön jälkeen oikea syyllinen, eli Tom Wilson, löysi tiensä jäähyaitioon ja Sheary pääsi pois.

Tuomarille oli sattua paha moka, kun hän oli passittamassa väärää Capitals-pelaajaa jäähylle:

Katso myös: Artemi Panarilta fantastista taituruutta – vei Aaron Ekbladin kahville ja viimeisteli osuman


Joukkueet: ,