Capitals-hyökkääjä haukkui Conor McDavidin tyttöystävän sekä omat ketjukaverinsa – ”V*ttu, että he ovatkin luusereita”

Capitals Brendan Leipsic NHL / Pallomeri.net

Washington Capitals -hyökkääjä Brendan Leipsic on joutunut äärettömän nolon kohun keskelle, kun miehen Instagram-viestit vuosivat julkisuuteen.

Leipsic syyllistyi Instagramin puolella jopa äärimmäiseen idioottimaiseen ja halventavaan kommentointiin. Nyt nuo viestit paljastuivat koko maailmalle, kun Leipsicin ystävän puhelin joutui hakkeroinnin kohteeksi. Yksityisessä keskusteluryhmässä lähetetyt viestit ovat harvinaisen ala-arvoisia ja kohteeksi joutui useat naiset sekä Leipsicin omat ketjukaverit.

Capitals-hyökkääjä haukkui muun muassa Tanner Pearsonin vaimo ja Conor McDavidin tyttöystävän, jolla oli Leipsicin mukaan ällöttävät jalat.

Mainos alkaa

– Katsokaa, kuinka läski hänen vaimonsa on, Leipsic kommentoi Pearsonin vaimoa.

Leipsic haukkui myös omat ketjukaverinsa

Eikä tässä vielä kaikki. Leipsicin tulilinjalle joutui myös hänen omat ketjukaverinsa Washington Capitalsista. Nic Dowd ja Garnet Hathaway eivät ilmeisesti kuulu Leipsicin ystäviin, sillä sen verran rajua oli kommentointi.

– Minun ketjukaverini. Voitteko uskoa? Vittu, että he ovatkin luusereita, Leipsic kirjoitti Instagramissa.

NHL tuomitsi välittömästi kirjoitukset ja mätkäisi Leipsicille maksimisakot, jotka miehen kohdalla olivat 4678,98 dollaria. Mukana keskustelussa oli myös Florida Panthersin Jack Rodewald, jonka toiminnan NHL niin ikään tuomitsee.

Myös Washington Capitalsin seurajohto ilmoitti välittömästi aloittavansa oman tutkinnan Leipsicin sanomisista. Hyökkääjä on itse jo kirjoittanut julkisen anteeksipyynnön kommenteistaan, mutta se tuskin tulee lieventämään Washingtonin antamaa rangaistusta.

Capitals-hyökkääjä Brendan Leipsic latasi ala-arvoista tekstiä


Pelaajat:
Joukkueet: