Video: Baseball-valmentaja sai mahtavan raivarin – ajettiin ulos, nappasi lähtiessään ykköspesän mukaan

Canberra Cavalryn valmentaja Keith Ward / Pallomeri.net

Australian baseball-liigassa nähtiin mainio tapaus, kun Canberra Cavalryn valmentaja Keith Ward ajettiin ulos ja hän päätti protestoida tuomiota.

Australian baseball-liigan ottelussa Canberra Cavalryn ja Brisbane Banditsin välillä nähtiin huvittava episodi, kun Canberran valmentaja Keith Ward poltti hihansa totaalisesti.

Lauantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa oltiin edetty kuudenteen vuoropariin, kun Wardilla tuli erimielisyyksiä ottelun tuomarin kanssa palosta, joka tapahtui ykköspesällä.

Ward turhautui tuomarin päätökseen ja heitti teatraalisesti lippiksensä menemään. Tämän jälkeen tuomari antoi hänelle ulosajon. Tämän jälkeen Ward nosti ykköspesän säkin maasta ja jatkoi argumentointiaan hetken aikaa, kunnes havaitsi, ettei minkäänlaista vastakaikua ollut saatavilla.

Mainos alkaa

Ward käveli tämän jälkeen tyynesti takakentälle, otti lippiksen takaisin päähänsä, käveli ykköspesän säkille, otti sen kainaloonsa ja käveli topakasti pois kentältä. Sen verran Ward ilmeisesti ehti rauhoittumaan kävelynsä aikana, että hän tiputti säkin kentän rajalle ennen kuin jatkoi pukukoppiin asti.

Canberra voitti ottelun lopulta juoksuin 12-11.

Canberra Cavalryn valmentaja Keith Ward vetää koomiset pultit:


Katso myös: Video: Aivan tajuton heitto jäi turvakameran nauhalle – yläasteen talonmies sukitti sokkona