Uskomaton trilleri U20 MM-kisoissa – superjunnu Connor Bedard vei Kanadan jatkoon huikealla soolomaalilla

Connor Bedard Kanada U20

Kanadan ja Slovakian välisestä U20 MM-kisojen puolivälieräpelistä tuli melkoinen trilleri, jonka ratkaisi Kanadan Connor Bedard.

Isäntämaa Kanadan ja Slovakian välinen U20 MM-kisojen puolivälieräpeli oli lopulta ensimmäisen pudotuspelikierroksen ehdottomasti upein ja jännittävin näytelmä. Slovakia taisteli pelissä urhoollisesti kahden maalin takaa 3-3-tilanteeseen ja vei pelin jatkoajalle oltuaan jo täysin epätoivoiselta näyttäneessä tilanteessa.

Jatkoajalla nähtiin huimat paikat puolin ja toisin ennen ratkaisua. Ensin Kanadan Shane Wright osui maalivahdin patjan kautta ylärimaan. Paria minuuttia myöhemmin Slovakian Servac Petrovsky oli erittäin lähellä iskeä maalinedustan irtokiekosta voittomaalin, mutta Kanadan maalivahti Thomas Milic poimi upean torjunnan.

Mainos alkaa:

Ajassa 65.17 alkoivat isäntien juhlat, kun sankariksi nousi totuttuun tapaan 17-vuotias superjunnu Connor Bedard, joka sooloili taitavasti tiensä maalintekoon ja veivasi ratkaisevan maalin.

Bedard on nyt tehnyt turnauksen viidessä ottelussaan tehot 8+13 ja johtaa pistepörssiä täysin käsittämättömällä kymmenen pisteen erolla seuraavaan.

Jatkoajalla nähtiin huippupaikat puolin ja toisin ennen kuin Connor Bedard ratkaisi ottelun Kanadalle upealla soolollaan:

Katso myös: Nuoret Leijonat kärsi katkeran tappion – Ruotsi käänsi pelin alivoimalla, maalivahti otti lopussa huiman torjunnan


Pelaajat:
Joukkueet: ,