Video: Calgaryn Cam Talbot suoritti ryöstön – uskomaton räpyläkauhaisu läpiajosta

Cam Talbot Calgary Flames / Pallomeri.net

Calgary Flamesin maalivahti Cam Talbot venyi ja paukkui maanantai-iltana yrittäessään pitää joukkuettaan mukana ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Calgary Flamesin ja Winnipeg Jetsin välisen NHL:n pudotuspelikarsintasarjan toisesta näytöksestä odotettiin Flamesin selvää voittoa, kun Jets joutui lähtemään peliin ilman Patrik Lainetta ja Mark Scheifelea.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Jets tasoitti otteluvoitot maalein 3-2. Flamesille jäi paljon parannettavaa, mutta maalivahtipeli ei ollut yksi näistä osa-alueista. Cam Talbot pelasi vahvan ottelun ja teki kaikkensa pitääkseen Flamesin mukana pelissä.

Tästä parhaana esimerkkinä nousi esiin aivan maaginen torjuna, jolla hän suorastaan ryösti Jetsin Kyle Connorilta jo kutakuinkin varmalta näyttäneen maalin.

Mainos alkaa

Connor karkasi läpiajoon ja vei kiekon rystylle tarkoituksenaan sujauttaa limppu räpyläkäden alakulmaan. Talbot, joka näytti olevan jo tilanteesta ulkona venytti kuitenkin ällistyttävällä räpyläkauhaisulla kiekon itselleen ja jätti Connorin ihmettelemään tapahtunutta.

Cam Talbot ryöstää maalin Kyle Connorilta:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma


Pelaajat:
Joukkueet: