Flames-fanilla kävi melkoinen tuuri – Elias Lindholm survaisi mailansa vahingossa kamera-aukosta katsomoon

Elias Lindholm Calgary Flames / Pallomeri.net

Calgary Flamesin Elias Lindholm onnistui epähuomiossa harvinaisessa tempussa, kun hän sujautti mailansa kamera-aukosta katsomoon.

Calgary Flames voitti Edmonton Oilersin Albertan derbyssä maalein 3-1, mutta kovan väännön lisäksi ottelussa nähtiin myös varsin koominen hetki.

Tämä tapahtui kolmannen erän alkupuolella, kun Flamesin Elias Lindholm keskittyi kamppailuun Oilersin Warren Foegelen kanssa. Lindholm pelasi kiekon pois paineen alta ja jäi seuraamaan syöttönsä tuloksia.

Mainos alkaa:

Tällä välin Lindholm ei huomannut lähestyvänsä pleksissä ollutta kamera-aukkoa saati sitä, että hänen mailansa oli menossa suoraan sinne. Näin kävikin. Lindholm sujautti mailansa aukosta suoraan katsomoon ja päästi irti tajutessaan asian jatkaen vaihdon loppuun asti ilman mailaa.

Aukon lähellä olleet kuvaajat ja katsojat olivat onneksi hereillä, joten tilanne ei muuttunut vaaralliseksi. Sen sijaan aukon kohdalla istunut Flames-fani sai Lindholmin mailan syliinsä täysin pyytämättä ja yllättäen ihastuen ikihyväksi yllättävästä “lahjasta”.

Calgary Flamesin Elias Lindholm teki erään Flames-fanin vahingossa ikionnelliseksi survaistuaan mailansa kamera-aukosta katsomoon:

Katso myös: Loistelias syöttökuvio toi tulosta – Aleksander Barkov iski kiekon Buffalon verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: